+420 607 619 154 lenka@lenkaanemcova.cz

Memento mori et cogita aetermitatem.

Strach má mnoho forem a podob, ale za většinou z nich je strach ze smrti.

Proto věřím, že není většího osvobození, než nazřít, že ve své podstatě o nic nejde. Může to znít strašidelně, dokud se s tím nesmíříte anebo nenazřete, že to je pravda.

Je to jako žít v kumbálu a nevědět o tom. Pak jednoho dne prostě začnete otevírat dveře a vnímat širší perspektivu svého života – toho malého tady i toho velkého, věčného.

Doporučuju dělat to postupně, protože je třeba si na to zvykat. Já jsem to vzala trochu hákem a jímala mě z toho velká závrať.

 

“Kdo skutečně jsem?”

Náš život je jen mrknutí oka. Takových už jsme zažili – a ještě zažijeme. Jsme mnohem víc, než naše malé “já”, kterým jsme teď, mnohem víc, než naše fyzická schránka. Mnohem, mnohem, MNOHEM víc!

Jakmile to jednou nazřete, není moci, která by vámi mohla manipulovat skrze strach.

Máte svobodu tvořit, protože vám neubírají sílu nesmysly, implementované zvenčí. Vy víte – a víte zevnitř. Nikdo vám už nemusí (nebo spíš nemůže) nic říkat.

Zároveň můžete žít život, kdy si vážíte každého okamžiku, protože náhle chápete, že je to velká hra a my jsme tu proto, abychom (si) hráli. Že život je velký dar a velká šance.

Žijete s mnohem větší odvahou a v mnohem větší lehkosti.

 

Setkání s duší

Je mnoho cest, jak se k tomu dobrat. A jednou z nich je Setkání s duší. Je mi ctí provázet své klientky tímto transformačním setkání.

Setkání s duší zásadně mění perspektivu, protože náhle cítíte, že jste skutečně něčím mnohem víc, než tělem. Máte možnost nazřít tento svůj život ze širší perspektivy. A to velice oslabuje strach ze smrti, protože…najednou VÍTE.

Kromě toho můžete o sobě a své duši zjistit mnoho důležitých informací.

A získat s ní osobní vztah.

Zaujalo vás to? Objednejte se, bude mi ctí provést tímto transformačním setkáním i vás!

Přeji vám krásné dny… a ať vás to na světě baví!